Όροι Χρήσης

Όλα τα δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να γίνει λήψη ή να διοχετευθεί οποιοδήποτε από το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με ηλεκτρονικά μέσα, ή να αναπαραχθεί με άλλο τρόπο οποιοδήποτε και σε οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, ηλεκτρονικό ή μηχανικό, συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων αποθήκευσης δεδομένων και ανάκτησης, ηχογράφησης, εκτύπωσης ή φωτοεκτύπωσης.
Επιτρέπεται ωστόσο η αναφορά τμήματος ή περίληψης ενός άρθρου σε ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα, με καθαρή αναφορά στην πηγή και ευκρινή σύνδεσμο που να οδηγεί στον ιστότοπο ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ, μετά από άδεια της εκδότριας που θα ζητήσετε γράφοντας στην  διεύθυνση που θα βρείτε στο τέλος της δήλωσης περί πνευματικών δικαιωμάτων, με την επισήμανση "Προσοχή: Παροχή άδειας χρήσης".
Οτιδήποτε περιέχεται στον ιστότοπο ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ και δεν ανήκει στην εκδότρια, φέρει πάντα την πηγή ευκρινώς. Παρόλα αυτά αν οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή σας που θεωρείτε πως δεν επισημαίνεται σωστά ή δεν φέρει ευκρινώς την πηγή ή ανήκει σε εσάς και χρησιμοποιείται δίχως την άδειά σας, παρακαλούμε να το αναφέρετε άμεσα στην παρακάτω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
lgas@otenet.gr
Το ΛΑΜΠΡΟΥΚΑ δεν φέρει καμία ευθύνη για σχόλια επισκεπτών. Έχει όμως το δικαίωμα να διαγράψει σχόλια τα οποία θεωρεί:
  • Κακόβουλα
  • Spam
  • Άσχετα προς το θέμα της συζήτησης
  • Ρατσιστικά
  • Σεξιστικά
Ευχαριστώ για την κατανόηση!